Andra spännande sporter

Så klart så är ju surf det som är vårt huvudspår på denna sajt men årstiderna förändras och nu går vi in i vintern och en kallare period. Visst på vissa ställen så kan man surfa året om men det kanske är bekvämare att hitta någon sport där man får hålla sig på land istället.

Vintern kan innebära underbar skidåkning och snowboard för den som gillar detta. För dig som gillar surf så kanske Snowskate kan vara något att prova på. Som en skateboard fast utan hjul som du kan åka på snö i backar, stora som små. Bygg upp ramper och annat för att träna på tricks. Kanske det finns någon kulle i närheten där du bor som du kan åka i när första snön fallit. Det behövs inte allt för mycket för att du ska kunna åka med din Snowskate.

Om isen lagt sig där du bor så kan du prova på kitesurfa med skidor, snowboard eller skridskor för den delen. Med bra vind och rätt utrustning så kan du komma upp i bra farter med vintersurf med kite. Kolla dock så isen är så pass tjock så den klarar av vikten som blir på den. Även om det är bara du ute så se till att ha isdubbar, meddela familj och vänner var du befinner dig. Säkerheten är viktig om man ger sig ut på isar.

 

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.