Dåligt med tid för dina aktiviteter – skapa bättre förutsättningar

I vissa fall så kan det vara så att vi har dåligt med tid för våra aktiviteter. Jobbet tar upp en stor del på dagen och när vi väl är hemma så är det saker som ska fixas och donas med. Det går att skapa bättre förutsättningar så vi får mer fritid.

Något som vi kan göra är att skaffa hemstäd som avlastar oss och vi kan få tid för annat. Se till att anlita hantverkare när saker och ting ska göras i bostaden. Genom att få hjälp vid olika renoveringar gör att vi själva kan hålla på med saker som kanske tycker är mycket roligare, surfing till exempel. Så klart så kostar dessa tjänster, men vill vi ha mer fritid så då måste det få kosta.

Något annat som är viktigt är din planering. Genom en god planering så kan vi få tid över till annat. Se över det som du gör och se om det är saker som du kanske kan avvara för att få mer tid för din vindsurfing. Det gäller att prioritera vilka intressen som ska få den dyrbara tid som vi har. Vi har ju inte obegränsat med tid och dygnet har bara 24 timma och vi måste ju sova också för att orka med både arbetsdagen och våra fritidsaktiviteter.

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.