Allt för sommarens bad

Sommaren är ännu inte helt slut, utan det kan förekomma riktigt varma och vackra dagar fortfarande. Vilket gör att det är utmärkt att köpa nya badkläder till familjens alla medlemmar. Handla online och få mer tid över att ge er ut och kanske till och med lära barnen att simma när stränderna inte är överfulla.

Så lär du ditt barn att simma

De flesta barnen lär sig simma när de är mellan 4 och 17 år. Den åldersgruppen visar en simkunnighet på hela 63 %. I Sverige brukar bad och simning ingå i skolans idrott. Många kommuner driver dessutom simskolor där barnen kan delta. Det viktiga när barn ska få lära sig simma är att de inte känner sig tvingade att lära sig.

Hög press kommer vara svår för barnet och det leder dessutom till att de spänner sig mer. När de spänner sig kommer det faktiskt ta mer tid att lära sig simma på ett naturligt och avslappnat sätt. I en dagens stressade tillvaro finns det inte alltid tid över till annat än det som behöver göras varje dag. Men ni kommer spara tid och pengar när du bara kan klicka hem det du behöver.

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.