Efter en dag på havet – få till vågorna i håret

Sommaren må lida mot sitt slut men surfingen kan fortsätta trots det. De höstiga vindarna gör faktiskt surfingen bättre, och den enda nackdelen är hur det blåser i håret. För ingen vill väl ha saltvattenvått hår som sedan blir torkat i kalla, blåsiga vindar?

Om du hellre vill ha snygga strandvågor i håret, såsom många hoppas på under stilla sommardagar, så har vi lösningen till dig.

Styla håret för bästa resultat

Naturliga vågor i all ära, men hur många av oss får egentligen sådana? Och efter ett en dag med surfing, då ditt hår fått utstå en hel del slitningar, är det ännu svårare. Som tur är finns det värmeverktyg som kan hjälpa dig att uppnå den perfekta looken, oavsett om du är en professionell hårstylist eller en nybörjare framför badrumsspegeln.

Du kan välja mellan olika tjocklekar på locktänger, eller en varmluftsborste som samtidigt torkar håret. Det går även utmärkt att göra snygga lockar eller vågor med plattänger om du använder rätt teknik. Om du har naturliga lockar eller vågor kan du även använda en diffuser till hårfönen för att krama upp dem och framhäva dem ordentligt.

Gör din beställning online och prova dig fram. Se till att du får dina drömvågor som matchar surfingen, redan idag.

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.