Ta hand om din hud efter en hel dags surfande

Såhär i det svenska vintermörkret kan solsemestern förstås kännas långt borta. Men du kan göra det näst bästa och ta med dig stranden in i badrummet.

Som tur är har vi kommit över några riktigt bra, feta hudkrämer med naturliga ingredienser från havet. Det är lätt att börja se glåmig ut när dagarna blir kortare. Hos de flesta blir huden torr så här års.

Glöm inte solkrämen

Somliga av oss har kanske sådan tur ändå att vi lyckas ta oss iväg och surfa även på vintern. I sådana fall bör du tänka på din hud. Förutom den självklara rekommendationen att använda solkräm med hög solskyddsfaktor, är hudvården också viktig. Om du surfar kan din hud ta en del stryk. Du utsätter den för vatten, salt, sand och vanligtvis stark sol. Glöm inte att packa din resväska med allt du behöver för att ta hand om huden efter en härlig dag med vågorna.

Visste du att din hud är din kropps allra största organ? Strukturen på din hud varierar på olika delar av kroppen, men dess uppgift är alltid att skydda insidan genom sina flera lager. Vi kan ge vårt känsliga skinn lite hjälp på traven med kvalitetssäkrade produkter som kan beställas online.

 

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.